Kreu » Lajme

Balluku e Muzhaqi vizitojnë sallën e re të leximit në bibliotekën e Dibrës: Një vlerë për qytetin e mirëmbajtur prej vitesh

Publikuar më: 30/01/2024


Balluku e Muzhaqi në panairin e arsimit dhe punës në Dibër, mundësi edukimi, trajnimi, punësimi, kulture dhe sporti për të rinjtë e Dibrës

Publikuar më: 29/01/2024


Të rinj që frymëzojnë, Muzhaqi: Dorëzuam çmimet për 14 të rinj model frymëzimi dhe certifikuam 40 të tjerë

Publikuar më: 27/01/2024


940 të rinj pjesë e projektit “Re-Debate”, Muzhaqi: Nxisim tek të rinjtë mendimin kritik, artin e të debatuarit me etikë dhe angazhimin në shoqëri

Publikuar më: 24/01/2024


Muzhaqi: Kodimi në shkolla: një praktikë e suksesshme për të vegjlit tanë

Publikuar më: 18/01/2024


Premtim i mbajtur, Muzhaqi: Disiplina e volejbollit edhe në shkollën “Bashkim Fino”, pilotimi i programit Ekipet Sportive në Shkolla edhe për grupmoshën 8-10 vjeç

Publikuar më: 16/01/2024


Shpallet thirrja për aplikim si anëtar ekspert nga shoqëria civile në komisionin e vlerësimit të projekt-propozimeve të njësive të vetëqeverisjes vendore për fondet grant për rininë

Publikuar më: 29/12/2023


Edicioni i tretë i shkollës dimërore, Muzhaqi: Trajnimi i punonjësve rinor i rëndësishëm për fuqizimin e të rinjve

Publikuar më: 23/12/2023


Mbahet konferenca dy ditore “Fuqizohemi së bashku – Këshillat Vendor Rinor në Ballkanin Perëndimor”, Muzhaqi: Ndërveprimi i të rinjve thelbësor për fuqizimin e të rinjve të Ballkanit Perëndimor

Publikuar më: 17/12/2023


Përmbyllet thirrja e tetë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, Muzhaqi: 314 të rinj të certifikuar

Publikuar më: 15/12/2023