Kreu » News

Ministrja e Rinisë mirëpret Manuel Sarrazin/ Në fokus bashkëpunimet në fushën e rinisë dhe mbështetja e ideve të tyre në sektorin e kulturës

Published on: 30/09/2022


Nis zbatimin i pari program kodimi në Shqipëri për fëmijët që në klasë të parë

Published on: 12/09/2022


Shpallet thirrja për aplikim si anëtar ekspert nga shoqëria civile në komisionin e vlerësimit të projekt-propozimeve të kandidatëve për fondet grant për rininë

Published on: 09/09/2022


Hapet Thirrja e II për Projekt-propozime, për të mbështetur organizatat rinore/ për të rinjtë dhe bashkitë e vendit

Published on: 23/08/2022


Strategjia Kombëtare e Rinisë 2022-2029 tashmë në konsultim publik

Published on: 17/08/2022


Ministrja Muzhaqi për Parqet teknologjike: Inovacioni, nxitësi kryesor strategjik për zhvillimin ekonomik

Published on: 15/07/2022


Hapet Thirrja e Shtatë e Praktikave të Punës me plot risi/ Muzhaqi fton të rinjtë të aplikojnë për t’u bërë pjesë e programit

Published on: 01/07/2022


Nënshkruhet Marrëveshja për Bashkëpunim në Fushën e Rinisë mes Shqipërisë dhe Kosovës, Muzhaqi: Më të përbashkuar nëse bëjmë bashkë të rinjtë tanë

Published on: 16/06/2022


Ministrja e Rinisë për ngritjen e Këshillave Vendor Rinor: I ulët numri i bashkive që e kanë formalizuar KVR-në

Published on: 15/06/2022


Ministrja Muzhaqi tejçon zërin e rinisë shqiptare në OKB: Parandalimi i krimit te të rinjtë fillon me edukimin e hershëm

Published on: 15/06/2022