Arkiva Mujore: January 2022

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Ditari Mujor Janar 2022

Publikuar më: 10/01/2022Njoftime
  • Bora Muzhaqi nga Dibra dhe Korça: Vijojmë konsultimet për Ligjin e Rinisë dhe Vull... Më shumë...
  • Thirrje: Fuqizimi i të Rinjve Shqiptarë Përmes Pjesëmarrjes Qytetare dhe Angazhimi... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi në konferencën për Ligjin e Vullnetarizmit: Një Prioritet p... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi: Hapet Programi Kombëtar i Praktikave të Punës! Mbi 1200 po... Më shumë...
  • Rishikimi i ligjit ‘Për Rininë’, ministrja Muzhaqi në Lushnjë e Kuçovë: Reflektojm... Më shumë...