Kontakt

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Email:

Për të dhënë mendimet dhe sugjerimet tuaja në lidhje me çështjet e të rinjve, ju lutem na shkruani në adresën e email-it: rinia@kryeministria.al

Për të dhënë mendimet dhe sugjerimet tuaja në lidhje me çështjet e fëmijëve, ju lutem na shkruani në adresën e email-it  femijet@kryeministria.al

Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë, Shqipëri.


Njoftime
  • Bora Muzhaqi nga Dibra dhe Korça: Vijojmë konsultimet për Ligjin e Rinisë dhe Vull... Më shumë...
  • Thirrje: Fuqizimi i të Rinjve Shqiptarë Përmes Pjesëmarrjes Qytetare dhe Angazhimi... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi në konferencën për Ligjin e Vullnetarizmit: Një Prioritet p... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi: Hapet Programi Kombëtar i Praktikave të Punës! Mbi 1200 po... Më shumë...
  • Rishikimi i ligjit ‘Për Rininë’, ministrja Muzhaqi në Lushnjë e Kuçovë: Reflektojm... Më shumë...