Arkiva Mujore: February 2022

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Ditari Mujor Shkurt 2022

Publikuar më: 18/02/2022Njoftime
  • Balluku e Muzhaqi vizitojnë sallën e re të leximit në bibliotekën e Dibrës: Një vl... Më shumë...
  • Balluku e Muzhaqi në panairin e arsimit dhe punës në Dibër, mundësi edukimi, trajn... Më shumë...
  • Të rinj që frymëzojnë, Muzhaqi: Dorëzuam çmimet për 14 të rinj model frymëzimi dhe... Më shumë...
  • 940 të rinj pjesë e projektit “Re-Debate”, Muzhaqi: Nxisim tek të rinjtë mendimin ... Më shumë...
  • Muzhaqi: Kodimi në shkolla: një praktikë e suksesshme për të vegjlit tanë Më shumë...