Kreu » Lajme

UNDER 30 në parkingun nëntokësor të Sheshit Skënderbej, Muzhaqi: “Mundësi dhe argëtim për të rinjtë”

Publikuar më: 09/12/2023


Muzhaqi: Inagurohet qendra rinore në Petrelë, hapësira moderne për të rinjtë

Publikuar më: 09/12/2023


Hapet Thirrja e Tretë për Projekt-Propozime nga Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore

Publikuar më: 08/12/2023


Muzhaqi: Inaugurohet biblioteka e re dhe qendra rinore Kamëz

Publikuar më: 06/12/2023


Ngrihet Këshilli i Dytë Kombëtar i Rinisë, Muzhaqi: Ndërveprimi i Këshillit Kombëtar të Rinisë me Këshillat Vendorë Rinorë thelbësor në fuqizimin e zërit të të rinjve

Publikuar më: 15/11/2023


Barcelonë, Muzhaqi: Angazhimi i rinisë thelbësor për të përmirësuar cilësinë e jetesës

Publikuar më: 09/11/2023


Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi: 7000 të rinj përfitues nga 25 bashki nga thirrja e dytë për projekte rinore, dhe 106,882 të rinj përfitues nga investimet infrastrukturore per hapsira rinore ne 5 bashki

Publikuar më: 07/11/2023


Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi në Komisionin për Çështjet Sociale: 215 milionë e 954 mijë lekë mbështetje për rininë përmes AKR-së me 33% rritje nga një vit më parë. Vijon bashkëpunimi për zbatimin e projekteve ndërsektoriale

Publikuar më: 06/11/2023


Muzhaqi: Panair për të rinjtë në çdo qark- Edicioni Tiranë – mbi 50 aktorë prezantuan shërbimet e tyre për të rinjtë

Publikuar më: 31/10/2023


Muzhaqi: Rikonstruktohet biblioteka në Lushnje me anë të mbështejes financiare të Agjencisë Kombëtare të Rinisë. Të rinjtë akses në 83 mijë libra.

Publikuar më: 30/10/2023