Kreu » Lajme

Prezantohet drafti i Udhërrëfyesit për Tranzicionin e të Rinjve nga Shkolla në Vendin e Punës

Publikuar më: 06/05/2022


Muzhaqi nga Kuvendi: Deputetët duhet të përcjellin shembuj të sjelljes së mirë për rininë dhe fëmijë tanë

Publikuar më: 29/04/2022


Kujdesi shëndetësor në shkolla, Muzhaqi: Do të zhvillojmë më tej aftësitë e fëmijëve dhe të rinjve me kurse jashtëshkollore

Publikuar më: 22/04/2022


Mbahet takimi i Grupit të Deputetëve “Miqtë e Fëmijëve”, Muzhaqi: Do të fuqizojmë mekanizmat për kontrollin dhe parandalimin e dhunës në shkolla

Publikuar më: 15/04/2022


Grupi Teknik i Punës zhvillon takimin e radhës për ngritjen e Garancisë Rinore

Publikuar më: 14/04/2022


Muzhaqi për reformën në arsimit profesional: Do të përfshijmë të rinjtë që nuk janë në arsim, punësim apo trajnim

Publikuar më: 13/04/2022


Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve të Rrugës, ministrja e Shtetit: Po mbështesim dhe promovojmë të drejtat e tyre

Publikuar më: 12/04/2022


Muzhaqi: Vullneti i qytetarëve për mbështetjen sociale të nënave me fëmijë të mitur do të kthehet në politika konkrete

Publikuar më: 11/04/2022


Nga konferenca e KE-së, Muzhaqi: Shqipëria, progres në masat e marra për mbrojtjen dhe mbështetjen e fëmijëve

Publikuar më: 07/04/2022


Nxënësit shqiptarë mirëpresin ato të Bosnjë dhe Hercegovinës në kuadër të projektit të shkëmbimit “Super-shkollat”

Publikuar më: 05/04/2022