Institucione varësie

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Agjencia Kombëtare e Rinisë (AKR) është institucion varësie i Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, i cili garanton dhe promovon të drejtat e të rinjve nëpërmjet mbështetjes për edukim joformal, ndërveprimit e aktivizimit të rinisë dhe financimit të veprimtarive rinore, në bazë dhe për zbatim të politikave shtetërore në fushën e rinisë.

Veprimtaria e AKR-së shtrihet në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë duke organizuar përgjegjësitë funksionale me qëllim sigurimin e kushteve për mbështetjen dhe nxitjen e veprimtarive rinore, zhvillimin e dialogut të strukturuar për të realizuar fuqizimin e pozitës së të rinjve në shoqëri, krijimin e mekanizmave për nxitjen e politikave rinore si dhe marrjen e vendimeve profesionale, cilësore e të pavarura, në përzgjedhjen e programeve dhe projekteve që kanë në fokus rininë shqiptare dhe rëndësinë e kësaj të fundit në shoqëri.

Informohu më tepër në www.rinia.gov.al


Njoftime
  • Balluku e Muzhaqi vizitojnë sallën e re të leximit në bibliotekën e Dibrës: Një vl... Më shumë...
  • Balluku e Muzhaqi në panairin e arsimit dhe punës në Dibër, mundësi edukimi, trajn... Më shumë...
  • Të rinj që frymëzojnë, Muzhaqi: Dorëzuam çmimet për 14 të rinj model frymëzimi dhe... Më shumë...
  • 940 të rinj pjesë e projektit “Re-Debate”, Muzhaqi: Nxisim tek të rinjtë mendimin ... Më shumë...
  • Muzhaqi: Kodimi në shkolla: një praktikë e suksesshme për të vegjlit tanë Më shumë...