Arkiva Mujore: October 2023

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Muzhaqi: Panair për të rinjtë në çdo qark- Edicioni Tiranë – mbi 50 aktorë prezantuan shërbimet e tyre për të rinjtë

Publikuar më: 31/10/2023


Muzhaqi: Rikonstruktohet biblioteka në Lushnje me anë të mbështejes financiare të Agjencisë Kombëtare të Rinisë. Të rinjtë akses në 83 mijë libra.

Publikuar më: 30/10/2023


Shkodër, Panairi i Punës/ Muzhaqi: Panair në çdo qark për fuqizimin, informimin dhe zhvillimin akademik e profesional të të rinjve. Shkodra një ndër tre qytetet ku do të pilotohet Garancia Rinore

Publikuar më: 28/10/2023


Vlorë, Panairi i Punës/ Muzhaqi: Panair në çdo qark për fuqizimin, informimin dhe zhvillimin akademik e profesional të të rinjve.

Publikuar më: 24/10/2023


Gjenevë/ Muzhaqi: mbi 4600 aplikime në Programin e Kodimit. Progresi në fushën e rinisë vlerësohet pozitivisht nga ndërkombëtarët.

Publikuar më: 23/10/2023


Gjenevë/ Muzhaqi: Shqipëria ka përmbushur angazhimet e saj për rininë ndaj Konferencës së 25-të Ndërkombëtare për Popullsinë dhe Zhvillim

Publikuar më: 20/10/2023


Bruksel, Muzhaqi: Indeksi i Progresit Rinor evidenton ecuri pozitive të zhvillimit të rinisë në Shqipëri, teksa progresi i rinisë në Evropë ka ngrirë. Shqipëria vlerësohet me 74.3 pikë nga 100 në total dhe është një nga tre vendet me progresin më të lartë në 12 vitet e fundit.

Publikuar më: 19/10/2023


Muzhaqi: Panaire edukimi, trajnimi dhe punësimi për të rinjtë në çdo qark, së shpejti në Vlorë, Shkodër dhe Tiranë

Publikuar më: 13/10/2023


Çelet Fondi Kulturor i Rinisë në Ballkanin Perëndimor, Muzhaqi: Mbështesim të rinjtë në zbatimin e projekteve kulturore

Publikuar më: 09/10/2023


Muzhaqi çel Forumin Rinor të Ballkanit Perëndimor: Zhvillimi i Samitit të liderave të Procesit të Berlinit në Tiranë, tregues se BE është e angazhuar për integrimin e Ballkanit

Publikuar më: 06/10/2023Njoftime
  • Ngrihet Këshilli i Dytë Kombëtar i Rinisë, Muzhaqi: Ndërveprimi i Këshillit Kombët... Më shumë...
  • Barcelonë, Muzhaqi: Angazhimi i rinisë thelbësor për të përmirësuar cilësinë e jet... Më shumë...
  • Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi: 7000 të rinj përfitues nga 25 bashki nga thirrja e ... Më shumë...
  • Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi në Komisionin për Çështjet Sociale: 215 milionë e 95... Më shumë...
  • Muzhaqi: Panair për të rinjtë në çdo qark- Edicioni Tiranë – mbi 50 aktorë prezant... Më shumë...