Institucione varësie

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Agjencia Kombëtare e Rinisë (AKR) është institucion varësie i Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, i cili garanton dhe promovon të drejtat e të rinjve nëpërmjet mbështetjes për edukim joformal, ndërveprimit e aktivizimit të rinisë dhe financimit të veprimtarive rinore, në bazë dhe për zbatim të politikave shtetërore në fushën e rinisë.

Veprimtaria e AKR-së shtrihet në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë duke organizuar përgjegjësitë funksionale me qëllim sigurimin e kushteve për mbështetjen dhe nxitjen e veprimtarive rinore, zhvillimin e dialogut të strukturuar për të realizuar fuqizimin e pozitës së të rinjve në shoqëri, krijimin e mekanizmave për nxitjen e politikave rinore si dhe marrjen e vendimeve profesionale, cilësore e të pavarura, në përzgjedhjen e programeve dhe projekteve që kanë në fokus rininë shqiptare dhe rëndësinë e kësaj të fundit në shoqëri.

Informohu më tepër në www.rinia.gov.al


Njoftime
  • Bora Muzhaqi nga Dibra dhe Korça: Vijojmë konsultimet për Ligjin e Rinisë dhe Vull... Më shumë...
  • Thirrje: Fuqizimi i të Rinjve Shqiptarë Përmes Pjesëmarrjes Qytetare dhe Angazhimi... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi në konferencën për Ligjin e Vullnetarizmit: Një Prioritet p... Më shumë...
  • Ministrja Bora Muzhaqi: Hapet Programi Kombëtar i Praktikave të Punës! Mbi 1200 po... Më shumë...
  • Rishikimi i ligjit ‘Për Rininë’, ministrja Muzhaqi në Lushnjë e Kuçovë: Reflektojm... Më shumë...