Njoftime
  • Ministrja e Rinisë nga Kuvendi: Do të vijojë mbështetja e programeve për fëmijët d... Më shumë...
  • Muzhaqi çon në Komision shifrat buxhetore për rininë, Duma ndërpret seancën dëgjimore Më shumë...
  • Muzhaqi në Komisionin për Çështjet Sociale: 162 milionë lekë mbështetje për rininë... Më shumë...
  • Nënshkruhet memorandumi mes Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët dhe UNICEF... Më shumë...
  • Ministrja e Rinisë mirëpret Manuel Sarrazin/ Në fokus bashkëpunimet në fushën e ri... Më shumë...