Contact Us

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Email:

Për të dhënë mendimet dhe sugjerimet tuaja në lidhje me çështjet e të rinjve, ju lutem na shkruani në adresën e email-it: rinia@kryeministria.al

Për të dhënë mendimet dhe sugjerimet tuaja në lidhje me çështjet e fëmijëve, ju lutem na shkruani në adresën e email-it femijet@kryeministria.al

Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë, Shqipëri.


Njoftime
  • Ngrihet Këshilli i Dytë Kombëtar i Rinisë, Muzhaqi: Ndërveprimi i Këshillit Kombët... Më shumë...
  • Barcelonë, Muzhaqi: Angazhimi i rinisë thelbësor për të përmirësuar cilësinë e jet... Më shumë...
  • Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi: 7000 të rinj përfitues nga 25 bashki nga thirrja e ... Më shumë...
  • Projekt-buxheti 2024, Muzhaqi në Komisionin për Çështjet Sociale: 215 milionë e 95... Më shumë...
  • Muzhaqi: Panair për të rinjtë në çdo qark- Edicioni Tiranë – mbi 50 aktorë prezant... Më shumë...