Foto Galeri


Takim me përfaqësues të universiteteve publike dhe private në kuadër të Thirrjes VIII të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës
Ceremonia e ndarjes së çmimeve në edicionin e 11 të Albanian ICT Academy
STEAM Fair Albania 2023
Mbahen ndeshjet ndërmjet qarqeve Tiranë-Durrës, Durrës-Peshkopi, Peshkopi-Tiranë në kuadër të programit “Ekipet Sportive”
Konferenca ndërkombëtare “Sfidat e gjeneratave të reja për një të ardhme të qëndrueshme” me studentët e universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan
Mbahen ndeshjet ndërmjet qarqeve Shkodër, Lezhë dhe Kukës në kuadër të programit “Ekipet sportive”
Vizitë në shkollën “Andon Xoxa”, Fier në kuadër të Programit Jashtë Orarit Mësimor
Vizitë në shkollën speciale “Luigj Gurakuqi” në kuadër të muajit sensibilizues për shëndetin mendor
Workshop 3 ditor me Bankën Botërore, AADF dhe MAS në kuadër të ndërtimit të 200 laboratorëve të rinj për Programin e Kodimit në shkolla
Vizitë në shkollën “1 Maji”, Berat në kuadër të Programit Jashtë Orarit Mësimor
Takim me të rinjtë votues për herë të parë dhe qytetarët e qarkut Dibër
Ndeshjet finale për disiplinën e basketbollit në qarkun e Korçës