Published on: 23/03/2023

Zhvillohet ndeshja finale e Ekipeve Sportive për sportin e basketbollit në qarkun e Tiranës midis gjimnazeve

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Në kuadër të Programit të Ekipeve Sportive, ditën e enjte, me 23 mars, u zhvilluan ndeshjet finale të basketbollit për gjimnazet. Ndeshja finale për djem u zhvillua midis ekipit “Sami Frashëri”, Tiranë dhe ekipit “Ibrahim Rugova”, Kamëz, me fitoren e ekipit “Ibrahim Rugova”, ndërsa ajo për vajza u zhvillua midis ekipit “Sami Frashëri”, Tiranë dhe ekipit “Ibrahim Rugova” të Kamzës, me fitoren e ekipit “Sami Frashëri”.