Published on: 15/08/2023

Thirrje për aplikim për “Rin Camp”

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Rinisë dhe donatorët, Unicef Albania dhe World Vision Albania, çelin aplikimet për “Rin Camp”.

Rin Camp do të zërë vend në Dhërmi nga data 32 gusht deri më 3 shtator, ku përgjatë 4 ditëve të rinj anë e mbanë vendit do të informohen rreth mundësive për ndërlidhjen me tregun e punës; digjitalizimin e vendit të punës dhe arsimit; kërkimin shkencor në arsimin e lartë; strukturat studentore; zhvillimin e aftësive të lidershipit, aftësive ndërpersonale dhe aftësive të buta; si dhe do të socializohen e njihen me të rinj nga e gjithë Shqipëria.

Nxito të aplikosh për t’u bërë pjesë e Rin Camp që do të zhvillohet në Dhërmi nga data 31 gusht deri më 3 shtator.

Link-u i aplikimit: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=ErjY9WpgukKM-TNxz-KccnKT-XlopINEi_POPASDGSZUQkpLWFJENEowMDNLWTVOTTBSWUNONDRXNi4u[video width=”810″ height=”1440″