Publikuar më: 21/06/2023

Thirrje për përfaqësuesit e Këshillave Vendorë Rinorë

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, në bashkëpunim me Unicef Albania dhe World Vision Albania hap thirrjen e aplikimit për të rinjtë pjesë e Këshillave Vendorë Rinorë në çdo qytet për t’u bërë pjesë e Youth Conference.

Për të gjithë të rinjtë që duan që zëri i bashkëmoshatarëve të përcillet edhe tek të rinjtë e qyteteve të tjera, mund të aplikojnë të bëhen pjesë e Youth Conference për të përfaqësuar të rinjtë e qytetit të tyre në datën 26-27 qershor në kampin “Rinia Vlerëson”.

Formulari i aplikimit (kliko këtu për ta plotësuar)