Xhojgel Çota

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Fotografi Ministri

Xhojgel Çota

Këshilltar i Ministrit
Xhojgel.Çota@kryeministria.al

Xhojgel Çota mban detyrën e këshilltarit në Kabinetin e Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, që nga tetori i vitit 2022.

Në vitin 2020 ka përfunduar studimet e nivelit “Bachelor” për Administratë Publike dhe në vitin 2022 ka përfunduar studimet e nivelit “Master” për Studime Politike dhe Strategji Ekonomike të Zhvillimit në Universitetin Mesdhetar.

Nga viti 2018 deri në fund të shtatorit 2022 ka punuar në Kuvendin e Shqipërisë në departamentin e Marrëdhënieve me Publikun.

Fusha e ekspertizës: Marrëdhëniet me publikun, komunikimi me mediat dhe komunikimi ndërinstitucional.