Publikuar më: 08/04/2023

Mbahen ndeshjet finale për disiplinën e volejbollit në qarkun Elbasan në kuadër të programit “Ekipet Sportive”

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Në kuadër të programit “Ekipet Sportive në shkolla”, ku janë të përfshirë rreth 10000 fëmijë dhe të rinj, pjesë e rreth 700 skuadrave, përgjatë muajit prill kanë vijur ndeshjet në nivel qarku. Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi ishte e pranishme përgjatë zhvillimit të ndeshjeve finale në disiplinën e volejbollit në qarkun e Elbasanit, me qëllim monitorimin e procesit dhe dekorimin e skuadrave fituese me medalje dhe kupën përkatëse.

Ndeshja finale e basketbollit për shkollat 9-vjeçare për vajza u zhvillua mes shkollave “Naim Frashëri” të Cërrikut – “Rilindja” të Gramshit, me fitoren e shkollës “Naim Frashëri”. Ajo për djem u zhvillua mes shkollave “Bardhyl Popa” të Cërrikut – “Aleks Buda” të Cërrikut, me fitoren e shkollës “Bardhyl Popa”

Ndeshja finale e bashketbollit për shkollat e mesme për vajza dhe djem u zhvillua mes shkollave “Mihal Shahini” të Cërrikut – “Halit Bërzheshta” të Prrenjasit, me fitoren e shkollës “Halit Bërzheshta” për vajza dhe “Mihal Shahini” për djem.

Në vijim do të zhvillohen ndeshjet finale në qarkun e Durrësit, Vlorës, Lezhës, Gjirokastrës dhe Korçës, për disiplinën e volejbollit dhe basketbollit.