Publikuar më: 12/08/2023

Muzhaqi: Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Rinisë nga 140 të rinj të 59-të Këshillave Vendorë Rinorë!

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Në ditën ndërkombëtare të Rinisë, Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët uroi të gjithë të rinjtë anë e mbanë vendit me anë të një video me 140 të rinj nga 59-të Këshillat Vendorë Rinorë që së bashku me ministren Bora Muzhaqi, njëzëri brohorasin “Rinia Vlerëson”, duke nxjerrë kështu në pah një prej pikave më të rëndësishme të Strategjisë Kombëtare të Rinisë 2022-2029, ku të rinjtë vlerësojnë produktet e strategjisë dhe impaktin në jetën e tyre të përditshme.